Strada Vatra Luminoasa - Bucuresti
0733.323.323
office@onlystudio.ro

Tot ce trebuie sa stii despre oferta de angajare OnlyStudio

Studio de Videochat București

Tot ce trebuie sa stii despre oferta de angajare OnlyStudio

  • Orice tanara aflata la inceput de drum isi doreste un job bine platit, care sa ii ofere independenta financiara mult visata si sa ii permita sa duca un trai mai mult decat decent. Din pacate, in ziua de astazi, majoritatea locurilor de munca disponibile sunt slab platite si iti ocupa tot t
  • impul, fara sa iti ofere vreo satisfactie.
  • Daca ai dat de diverse anunturi de angajari in videochat si te gandesti sa faci primii pasi in universul divertismentului online, atunci trebuie sa stii ca OnlyStudio, te asteapta cu oferta cea mai atractiva.

Iata beneficiile de care te vei bucura in cadrul OnlyStudio:

Daca vei completa formularul de “Angajari videochat” disponibil pe site si vei fi acceptata in echipa, vei avea siguranta ca vei lucra intr-un studio unde se respecta toate normele in vigoare si unde modelele au contracte legale ferme, pe care le semneaza chiar din prima zi de activitate. Toti banii pe care acestea ii incaseaza figureaza in acte si sunt impozitati conform legii.

Foarte important de mentionat este faptul ca poti colabora cu OnlySrudio doar daca ai peste 18 ani impliniti. Aceasta este una dintre conditiile de angajare in videochat impuse de lege, pe care un studio prestigios trebuie sa le respecte.

Pe langa veniturile realizate ca model, daca aplici pentru angajari in videochat la OnlyStudio, te vom recompensa cu bonusuri, asigurare medicala si stomatologica privata si numeroase alte avantaje, pentru a-ti dovedi ca esti un model valoros, care merita tot ceea ce este mai bun in viata si care se poate realiza financiar in numai cativa ani de activitate.

Aplica astazi completand formularul “Angajari videochat”, disponibil pe site, si te vei bucura de suport din partea celor mai buni traineri, make-up profesional si imbracaminte cu adevarat unica. Astfel, poti sa-ti pui in valoare trasaturile fizice si sa atragi cat mai multi membri platitori. De asemenea, o sa ai parte si de un cadru intim, cu decoruri luxoase si aparatura de ultima generatie, asa cum iti doresti. Iti vom crea toate conditiile necesare pentru ca tu sa devii un model de top, cu castiguri fabuloase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.