Strada Vatra Luminoasa - Bucuresti
0733.323.323
office@onlystudio.ro

Articole și Noutăți

Studio de Videochat București

Tot ce trebuie sa stii despre oferta de angajare OnlyStudio

Daca ai dat de diverse anunturi de angajari in videochat si te gandesti sa faci primii pasi in universul divertismentului online, atunci trebuie sa stii ca OnlyStudio, te asteapta cu oferta cea mai atractiva.

Job-ul ca Model de Videochat

Multi dintre noi ne imaginam ca fiind simpla munca la un Studio de Videochat….

De ce sa alegi un job de videochat?

Videochat-ul este un mod de comunicare on line cu ajutorul unei camere video….

Site-ul de videochat Cam4

Cam4 – Site free aparut in 2007. Este un site mai hardcore, pe care se fac bani doar din show, extrem de rar facandu-se bani pe acest site daca stai cuminte si doar vorbesti.

Site-ul de videochat Bongacams

Bongacams – Site rusesc, free , lansat in anul 2014 . Este cel mai accesat site de videochat din lume ocupand locul 35 printre cele mai accesate site-uri la nivel global. Este site-ul cu cel mai mare trafic, un site in continua dezvoltare care merge din ce in ce mai bine si cu care ne…
Citește mai mult

Site-ul de videochat MyFreeCams

MyFreeCams – Cunoscut ca si MFC , un site extrem de popular, pentru fete . Acest site merge pe principiul “puterea membrilor” . Aici membrii au o comunitate foarte puternica, in care schimba pareri despre modele.

Site-ul de videochat Stripchat

Stripchat – Site free, un site care are o vechime de 5 ani, insa este un blacklabel al siteului porno xhamster.com . Pe acest site sunt intre 3500 si 5000 de modele online in acelasi timp, ceea ce este un nr impresionant avand in vedere ca acum 2 ani avea intre 2000 si 3000 de…
Citește mai mult

Site-ul de videochat Chaturbate

Chaturbate – Cel mai popular site de videochat. Este site-ul cu cele mai multe modele inregistrate, si cei mai multi useri inregistrati. La inceputul lui 2021, acest site are la activ in peste de 150 de mii de modele care transmit lunar.